Over ons

De initiatiefnemers van Professionals4U zijn Maria Schrijver – Klein Hofmeijer en Annelies  Kampman.

Graag stellen zij zich even aan u voor.

Maria heeft meerjarige werkervaring in de GGZ en is begonnen bij  het toenmalige Sint Franciscushof in Raalte. Ze is daar begonnen in de activiteitensector want ze geloofde toen al, en dat doet ze nog steeds, dat het goed is om actief te zijn en te blijven ook al valt dat soms niet mee door de beperkingen die mensen ervaren door hun psychische of lichamelijke kwetsbaarheid. Actief zijn betekent niet alleen sporten en bewegen, maar ook meedoen in het arbeidsproces of op wat voor manier dan ook meedoen in de samenleving. Thuis zitten en niets doen betekent dat mensen steeds meer klachten krijgen omdat er dan niets meer is wat hen uitdaagt. Uiteindelijk heeft Maria meer dan 30 jaar in de GGZ gewerkt en verschillende opleidingen gevolgd o.a. S.P.H (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) en V.O. Management Gezondheidszorg. Ze heeft diverse functies bekleed, ze is begonnen in het primaire proces en heeft daarna als team-coördinator, R.V.E manager en als regio- en relatiemanager gewerkt.

Annelies heeft de afgelopen 15 jaar ervaring opgedaan in de zorg en heeft verschillende opleidingen gevolgd o.a. S.P.H., Leergang Trajectbegeleiding, Coachen en Trainen. Ook zij gelooft dat het fysiek actief zijn en blijven en het participeren in de samenleving enorm belangrijk is om het maximale uit jezelf te halen. Haar ervaring is dat mensen er uiteindelijk  fysiek en psychisch sterker van worden.  Ze heeft in deze periode diverse functies bekleed o.a. als activiteiten- en trajectbegeleider en coördinator van het vrijwilligerswerk. De afgelopen jaren heeft ze diverse teams ondersteund in het proces naar zelforganisatie. Annelies haar werkgebied is Drenthe.

Maria en Annelies zijn er beiden van overtuigd dat zorgvragers mede verantwoordelijk zijn voor hun eigen proces of het nu gaat om fysieke of om psychische kwetsbaarheden. Daar waar het kan, actief meewerken om te zorgen dat je als zorgvrager zo snel mogelijk weer zelfstandig verder kunt.

Onze missie is:  Het regelen van passende en betaalbare zorg. Zorg, van goede kwaliteit en toegankelijk voor iedereen!

Raalte professionals4u Maria Schrijver 1

 

Maria Schrijver

Consultant

Telefoonnummer: 06-10765977

Email: info@professionals4u.nl

Annelies Kampman

Consultant

Telefoonnummer: 06-28656179

Email: info@professionals4u.nl