Hulpvrager

Bent u op zoek naar iemand die u thuis kan ondersteunen, dan kunnen wij daar voor zorgen. Wij overleggen met u welke zorg en/of ondersteuning u nodig hebt. Wij zorgen er voor dat u een goede ZZP’er krijgt en uiteraard bepaalt u zelf of de persoon bij u past.

PGB

Om thuis ondersteuning te krijgen hebt u een indicatie nodig, hiervoor moet u naar het WMO loket van uw gemeente. U krijgt een keukentafelgesprek waarin u aan kunt geven dat u gebruik wilt maken van een PGB (Persoons Gebonden Budget), hiermee koopt u uw eigen zorg in en wij kunnen u ondersteunen bij uw aanvraag.  De kosten voor deze ondersteuning worden dan door uw zorgverzekeraar vergoed. Mocht u vinden dat u naast uw PGB te weinig zorg krijgt en wilt u eigen budget inzetten om extra zorg te krijgen dan kunt u ook deze vraag bij ons neerleggen. Wij kijken dan wat in uw situatie het meest wenselijk is zodat u, bijvoorbeeld na een ziekenhuis opname, of na een tijdelijke opname in de GGZ, naar huis kunt.

Graag gaan we met u in gesprek waarbij we samen kijken naar uw mogelijkheden en daarbij houden we rekening met uw beperkingen zodat u zo snel mogelijk weer zonder ons verder kunt.

 

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande formulier.

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 52.43MB

 

 

Onze missie is het regelen van passende en betaalbare zorg.

 

 

 Zorg, van goede kwaliteit en toegankelijk voor iedereen!