Opdrachtgever

U bent als opdrachtgever op zoek naar een ZZP’er met ervaring en kennis van het vak. Iemand die meteen zelfstandig kan werken, betrouwbaar is en weet hoe te handelen bij onverwachte situaties of calamiteiten. Of u bent op zoek naar een projectleider of iemand die tijdelijk vanuit zijn of haar expertise een team kan ondersteunen. Professionals4U heeft die opdrachtnemer voor u, iemand met kennis, kunde en kwaliteiten.

Professionals4U bemiddelt ook ZZP’ers die ervaring hebben in het coachen van teams, individuele coaching en managers die ad interim opdrachten willen vervullen. Afhankelijk van uw vraag bieden wij u die expertise. Voordeel voor u als opdrachtgever is dat wij de werving en selectie verzorgen en wanneer de ZZP’er ziek wordt er geen extra kosten voor u zijn. Daarnaast worden  de administratieve zaken door Professionals4U geregeld.

Mocht u gebruik willen maken van onze diensten dan maken we graag kennis met u om te kijken welke opdrachtnemer het beste bij de cultuur van uw organisatie past.

Nadat u iemand van ons bureau tijdelijk hebt ingezet horen wij graag of u tevreden bent over onze manier van werken. Voor ons is deze feedback van belang omdat we uitsluitend kwaliteit willen bieden.

 

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande formulier.

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 52.43MB

 

 

Kennis, Kunde en Kwaliteit.

 

 

Wij doen wat we zeggen!