Opdrachtnemer

 

Professionals4U bemiddelt u naar een opdracht in een organisatie of bij een hulpvrager thuis. U hebt minimaal een MBO opleiding en u kunt methodisch,  doel- en resultaatgericht werken. U kunt dit laten zien door aan te tonen waar en hoe u hebt gewerkt. Voldoet u aan bovenstaand profiel en beschikt u over de nodige opleidingen dan bent u de gekwalificeerde ZZP’er die wij zoeken. U bepaalt zelf op welke dagen en hoeveel uren u wilt werken.
Voor ons als bemiddelingsbureau is het erg belangrijk dat de opdrachtgever tevreden is over u en dat u tevreden bent over wat u hebt kunnen doen. Daarom staan wij altijd open voor feedback.
Wat zijn de voorwaarden?
U bent in geschreven als ZZP’er bij de Kamer van Koophandel en zodra we u bemiddelen dient u een VOG (verklaring omtrent het gedrag) aan te vragen of in uw bezit te hebben. Daarna kunt u zich middels het contactformulier aanmelden waarna we binnen een week contact met u opnemen. Er volgt een kennismakingsgesprek waarbij we de wederzijdse verwachtingen uitspreken.
Wij zijn op zoek naar gedragswetenschappers, verpleegkundigen, jeugdbeschermers, verzorgenden IG, begeleiders en coaches.
Indien we een match hebben schrijven we u in en gaan we u bemiddelen naar een opdrachtgever of hulpvrager.

Neem contact met ons op via onderstaande formulier.

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 52.43MB

  

 

Professionals4U levert kwaliteit.

 

 

U bent de professional die wij zoeken!